Fűtéskorszerűsítés elérhetőség, kapcsolat

futeskiepites.hu
Adószám: 20598453-2-42
Cégnév: Vertical 2000 Bt.
Telefon: +3670-213-3229
E-mail: info@futeskiepites.hu

Területi hatóságok:
Gázszolgáltatók:
Fővárosi Gázművek
Tigáz Zrt.

Kéményseprő szolgáltató hatóságok:
Főkétüsz
Magyar Kémény

Cégünk Budapesti telephellyel rendelkezik, munkáink 70 százalékát Budán, illetve Pesten végezzük.

Szolgáltatási területünk azonban kiterjed Budapest közigazgatási határától számított 50 km-re. Ennek oka az engedélyeztetési folyamatokhoz szükséges közvetlen elérhetőségek, valamint a hatóságok által támasztott kritériumok, jogszabályok pontos ismerete.

Fontos továbbá a fűtéskorszerűsítési pályázatok területileg hatályos feltételrendszere, mivel egyes települések és Megyék fűtéskorszerűsítési pélyázati kiírása nagy mértékben eltérhet területileg egymástól, ezzel együtt a rendelkezésre álló pályázati összeg is.

kondenzációs kazán metszeti bontott ábra Áraink áttekintése után közvetlen elérhetőségünkön keresztül fel tudjuk venni a kapcsolatot és személyes felmérés során a lakás pontos paraméterei alapján felvesszük a méreteket a pontos, tételes árajánlat árajánlat elkészítéséhez. Itt a pontos paraméterek része lehet:

gázkészülék azonos helyre kerül-e vissza, vagy más helyen kerül felszerelésre. Továbbá, hogy a gázkészülék fűtés előremenő és visszatérő csövei, hideg és melegvíz ellátása, kondenzvíz elvezetéshez szükséges lefolyó megléte, valamint a kiépítés tárolóval, vagy kombinált üzemben lesz üzemeltetve.

Kémény kiépítése, jelenlegi kémény anyagának vizsgálata, kéményrendszer koncentrikus, vagy osztott rendszerben történjen-e a kivitelezés - figyelembe véve a helyi adottságokat, valamint a helyileg aktuális jogszabályokat. Kémény, kéménykibúvó és kéményseprő járda megléte, valamint a kémény végpontja hozzáférhető-e közvetlenül, mely a kéményseprői szakvéleményhez átvételéhez szükséges és elengedhetetlen.

Gázrendszer, gázcső hálózat állapota, milyen anyagból van kivitelezve, valamint a gázóra, gázindító idom és gáz elzárócsapok megfelelő, előírások szerint és megfelelő anyagból vannak kivitelezve.

Fontos információ lehet továbbá, hogy az ajánlatkérés ügyfeleink részére ingyenes, ugyanakkor korábban rengeteg általános érdeklődő, jelentkezett akár anyagi szempontból, vagy pályázati céllal cégünknél, ami jelentősen leterhelte működésünket, tekintettel, hogy az egyes felmérések 30 perc-1 órát vesznek igénybe, továbbá pedig a tételes árajánlat elkészítése az egyes műszaki kérdéseket hatóságokkal egyeztetve másfél óra is lehet.

Helyszíni felmérés és a tételes árajánlat elkészítése ügyfeleink részére ingyenes, ugyanakkor a helyszíni felmérés Budapesten 8.000 Ft, Budapest területén kívüli települések esetén 10.000 Ft, mely a részletes árajánlat utolsó részeként levonásra kerül, így utólagosan ingyenes a munka megrendelése esetén.

Bővebb információért az alábbi kategóriák közül választhat:

Egyszerűsített készülék csere főmenü ikon
Kondenzációs kazán csere főmenü ikon
Kémény kiépítés főmenü ikon
Fűtéskorszerűsítés árak főmenü ikon

Népszerű keresőszavak

fűtéskorszerűsítés Budapest, fűtéskorszerűsítés Budapesten, fűtéskorszerűsítés Pest-megyében, kondenzációs kazán csere Budapest, kondenzációs kazán csere Budapesten, kondenzációs kazán csere Pest-megyében,